gallery/img_1669

Gewone Healing 

Hierbij beweeg ik met mijn handen boven je lijf, zowel de voor en de achterkant komen hierbij aan bod, waarbij ik een opschoning maak in je energetisch veld.
 

Chakra Healing 

Op mijn manier kijk ik naar waar jouw chakra's zitten en hoe die zich verhouden met elkaar en ook hoe de kleur en snelheid is van je chakra. Deze breng ik dan met mijn handen weer in "model" , geef er de juiste kleur aan en breng de snelheid terug in de juiste voor dat chakra.


Klankschaal Healing

ik heb 4 verschillende groottes van klankschalen waar ik mee werk en deze zet ik op die plek van je lijf die ik zie waar het nodig is en dan sla ik op de schaal in het door mijn spirit aangegeven ritme. Ik laat mij hierbij geheel leiden door mijn spirit, waardoor ik ook zomaar ineens hand - of voetreflex kan toepassen bij je.

Edelsteen Healing

Bij deze healing pak ik op aanwijzing van mijn spirit de edelsteen die ik nodig heb voor een bepaalde plek op je lijf, waardoor de edelsteen zijn werk kan gaan doen.

Smudgen

Hierbij maak ik gebruik van mijn veren en Palo Santo om je energetische veld te ontdoen van negativiteit die daarin is blijven hangen, waardoor je je daarna weer lekker energiek voelt.
 

Bij de healingen maak ik gebruik van een massagetafel, zodat je lekker ontspannen kan liggen en ik op de voor mij goede hoogte werk.


Ook is het zo dat bij een Klankschaal Healing de trilling nog door kan blijven werken via een edelsteen, zodat er een dieptewerking plaats kan vinden in de daarop volgende dagen.