gallery/img_1669

Hier volgt de uitleg hoe ik aankijk tegen spiritueel. 

Zoals ik al in mijn home heb staan ben ik nogal helder en daar bedoel ik dan mee helderhorend , heldervoelend, helderziend, helderruikend en wat er nog meer mogelijk is met helderheden.Hierdoor ervaar ik dus van alles tijdens mijn contact met jouw energetisch veld.

Hoe ik dat contact maak? Ik leg door middel van het horen van jouw voornaam of een handdruk contact met het universum waar alles zo een beetje bekend is over jou. Is dit lichamelijke contact niet van toepassing, dan heb ik ook je achternaam en geboortedatum nodig.

Daarbij krijg ik hulp van mijn spirits, waardoor ik dus van alles ervaar. 
Helderhorend is dat ik in mijn hoofd een stem hoor die iets tegen mij zegt.
Heldervoelend is dat ik ergens in mijn lichaam jouw "pijn" voel op die plek die (bij jou) het meeste aandacht nodig heeft.
Helderziend is voor mij dat ik in mijn hoofd plaatjes zie en gelukkig zijn het vaak stripfiguren die ik zie of het zijn geschreven woorden of gedaantes die iets aanwijzen.
Helderruikend is het minste leuke soms, omdat er hele vieze geuren bestaan die dan voorbij komen in mijn neus.
Helderheden daar valt voor mij bijvoorbeeld het fotolezen onder, waar ik dus van alles te samen gebruik om een zo goed mogelijk beeld te krijgen met de vraag die je eventueel hebt over het verleden, heden of toekomst.